3D Klodder workshop

3D Klodder workshop

3D Klodder workshopDe 3D Klodder workshop  is een workshop waar de deelnemers 3 dimensionaal werken op een plat vlak. Door de ondergrond te verhogen door er allerlei materialen en voorwerpen op de plakken en met papier lagen aan te brengen ontstaan er diverse reliëf- vormen. De lol begint pas echt als je daarna grof aan de gang gaat met kwasten rollers, spatschermen etc. om met grove klodders verf je ondergrond te gaan kleuren. Eerst met lekker veel spatten, daarna maak je er een fijne verwerking op, waardoor er een prachtwerk ontstaat. Deelnemers hebben er vaak een heel verhaal bij ontwikkeld over hoe het eindresultaat tot stand is gekomen.

3D Klodder workshop Doelstelling

– leren thema’s door middel van kleur en vorm te verbeelden
– leren zelfstandig het nodige materiaal te gebruiken
– ontwikkelen een basis om beeldmateriaal te kunnen beoordelen
– leren eigen werk en dat van anderen te evalueren.

School projecten

Naast de 3D Klodder workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*