Acrobatiek workshop

Acrobatiek workshop

acrobatiek workshopAcrobatiek is ook wel bekend als acro-gym en bieden wij aan in de vorm van gave acrobatiek workshop voor basisscholen. Het is het balanceren van één of meerdere personen mogelijk met behulp van anderen of hulpmiddelen. Acrobatiek wordt al sinds mensenheugenis gedaan. Er wordt tijdens deze workshop goed gelet op de veiligheid en het vertrouwen van de deelnemers in elkaar.

Acrobatiek workshop inhoud

De docent zorgt voor uitdagende opdrachten, afwisselende oefenvormen en geschikt lesmateriaal. Deelnemers van elk niveau kunnen meedoen waardoor de les toegankelijk is voor iedereen. Na de basistechnieken is er de mogelijkheid om zelf technieken te bedenken en uit te voeren.

Acrobatiek workshop leerdoelen

– samen verschillende trucs met elkaar te verbinden
– balanceren op een los en vast voorwerp en op elkaar
– het belang van veiligheid en hulpverlenen

School projecten

Naast de acrobatiek workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*