Ballet workshop

Ballet workshop

Ballet workshopTijdens deze basisschool Ballet workshop maken de deelnemers kennis met de oude dansvorm ballet. Er wordt aandacht besteed aan de ballettechniek maar natuurlijk staat het plezier van de deelnemers centraal. Na een korte introductie zal de focus liggen op improvisaties en ontwikkelen deelnemers zich op het gebied van muziek en dans.

Ballet workshop inhoud

De docent zorgt voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. Er wordt aandacht besteed aan maathouden en tellen en ze ontwikkelen ritmegevoel. Natuurlijk worden er tijdens de Ballet workshop een aantal basispassen aangeleerd. Er kan des gewenst aan een presentatie voor medeleerlingen of ouders gewerkt worden.

Ballet workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Ballet workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*