Bollywood workshop

Bollywood workshop

Bollywood workshopIn deze energieke Bollywood workshop voor basisscholen, dansen we de stijl die in de films gedanst wordt. Bollywood komt voort uit de filmindustrie in India. De dans is een mix van de verschillende traditionele stijlen in India. Swingend op liedjes uit Bollywood films werken we aan coördinatie en ritmegevoel en werken de deelnemers eventueel toe naar een grandioze Bollywood voorstelling.

Bollywood workshop inhoud

Gezamenlijk leren de kinderen eerst een aantal basis dans passen, waarna ze aan het einde van de workshop samen met elkaar een choreografie dansen.

Bollywood workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Bollywood workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*