Breakdance workshop

Breakdance workshop

Breakdance workshopTijdens de Breakdance workshop voor basisscholen maken de deelnemers kennis met de basisbewegingen en technieken van Breakdance. Er wordt aandacht besteed aan moves als de sixstep, toprock en de backspin. Breakdance met zijn vele isolaties en coördinaties wordt alleen maar ook in groepsverband geoefend. Na veel oefenen zullen de deelnemers het uiteindelijk tegen elkaar opnemen in een heuse battle.

Breakdance workshop inhoud

De breakdance docent zal zorgen voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. Hij zal aandacht besteden aan maathouden, tellen, ontwikkeling van ritmegevoel en zal een aantal basispassen aanleren. Als het gewenst is zal er gewerkt worden aan een presentatie die de na afloop aan ouders of medeleerlingen getoond kan worden.

Breakdance workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Breakdance workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*