Circus workshop

Circus workshop voor basisscholen

Circus workshopOnze circus docent neemt u in deze fantastische circus workshop mee in de wereld van een echte circus artiest. Jongleren met ballen, kegels en ringen. Met de diabolo’s leert hij je de gaafste trucs en de bewegingen die je met de Poi’s kunt maken zullen je versteld doen staan. Deze circus workshop is uitermate geschikt om af te sluiten met een voorstelling. Of wat dacht u van een heuse Circus projectdag of workshop dag?

Circus workshop inhoud

Centraal in deze circus workshop staan, samenwerking, elkaar vertrouwen en elkaar helpen en ondersteunen. Er wordt tijdens de workshop uitleg geven over de materialen en de speciale technieken die er bij circus komen kijken. Onderdelen kunnen zijn acrobatiek, koorddansen en jongleren. Alles kan werkelijkheid worden tijdens deze circus workshop.

Circus workshop leerdoelen

– samen verschillende trucs met elkaar te verbinden
– balanceren op een los en vast voorwerp
– het belang van veiligheid en hulpverlenen
– diverse materialen te gebruiken bij het uitvoeren van oefeningen

School projecten

Wij bieden diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*