Flamenco workshop

Flamenco workshopFlamenco workshop

Dans tijdens deze energieke Flamenco workshop voor basisscholen mee en maak kennis met deze passievolle Spaanse dansvorm. Na een korte introductie van onze Flamenco docent wordt er gestart met de basis techniek van handen en voeten en er wordt gewerkt met diverse ritmes. Door improvisatie en andere oefeningen leren ze zich uit te drukken in dans.

Flamenco workshop inhoud

De leerkracht zorgt voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. De kinderen leren maathouden, tellen, ontwikkelen een ritmegevoel en krijgen een aantal basispassen aangeleerd. Tijdens de Flamenco workshop werken ze eventueel aan een presentatie die ze aan het einde aan ouders kunnen laten zien.

Flamenco workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Flamenco workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*