Haka workshop

Haka workshop

Haka workshopTijdens de Haka workshop of projectdag voor het basisonderwijs maken de deelnemers kennis met De Haka als dansvorm. De Haka is een dans die onderdeel uitmaakt van de Maori cultuur, afkomstig uit Nieuw Zeeland. De dans is een manier om een duidelijke intentie neer te zetten door middel van lichaam en stem te gebruiken. Vaak is het een uiting van innerlijke en uiterlijke kracht. Deelnemers maken kennis met de rijke Maori cultuur. Aan het eind van de Haka workshop zullen alle deelnemers gezamenlijk de haka uitvoeren en een energieke presentatie neer zetten.

Haka workshop inhoud

Er wordt begonnen met de basis van Haka. Er worden een aantal principes aangeleerd die belangrijk zijn bij de Haka, tevens zal de docent in gaan op de geschiedenis van de dans. Deelnemers leren de kracht van de dans te ervaren. In Haka workshop werkt de groep gezamenlijk naar een eigen gecreëerde haka toe. Dit creatieve proces wordt begeleidt door een van onze ervaren docenten.

Haka workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Haka workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*