Hip Hop workshop

Hip Hop workshop schoolHip hop workshop

De Hip Hop workshop voor basisscholen is en combinatie van Aerobics, streetdance, breakdance… Alles bij elkaar: HIP HOP! Je ziet het veel bij de diverse dansshows op televisie, het ziet er ook zo cool uit. Wil je het ook leren, dans dan mee. Op vette muziek en stoere beats.

Hip Hop workshop inhoud

De docent zorgt hierbij voor goede muziek en verschillende oefenmethodes. De deelnemers leren maathouden, tellen, ontwikkelen een ritmegevoel en krijgen een aantal basispassen aangeleerd. Als u het wilt kan er gewerkt worden naar een eindpresentatie voor de school of de eigen klas.

Hip Hop workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Hip Hop workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error