House dance workshop

House dance workshop

House dance workshopIn de House dance workshop voor basisscholen gaan de deelnemers los op deze dansstijl die zijn oorsprong heeft in Chicago en New York. De belangrijkste elementen zijn voetenwerk, Jacking en Lofting. Bij House dancing wordt veel geïmproviseerd en ligt de nadruk op snelle voet bewegingen met vloeiende bewegingen in het bovenlichaam.

House dance workshop inhoud

De dans docent zorgt voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. Er zal nadruk liggen op het maathouden en tellen, ontwikkelen een ritmegevoel en krijgen een aantal basispassen aangeleerd. Onder de lessen werken ze aan een presentatie die ze de laatste les aan ouders kunnen laten zien.

House dance workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de House dance workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error