Locking workshop

Locking workshop

Locking workshopTijdens de Locking workshop voor basisscholen gaan de deelnemers aan de slag met de funky dansstijl die in de jaren 60 is ontstaan. Na een korte introductie van de dansleerkracht wordt er snel begonnen met de basistechnieken die je kunt toepassen op de beat. De naam is gebaseerd op het concept van de vergrendeling van bewegingen. Het bevriezen van een snelle beweging in een bepaalde positie die je vervolgens even vasthoudt om daarna de beweging voort te zetten in dezelfde snelheid als voorheen.

Locking workshop inhoud

De dansleerkracht zorgt voor uitdagende muziek en afwisselende oefenvormen. Er wordt aandacht besteed aan het leren maathouden, tellen en de deelnemers ontwikkelen een ritmegevoel. Daarnaast krijgen ze een aantal basispassen aangeleerd. Als u het leuk vind kan er worden toegewerkt naar een eindpresentatie voor ouders en of medeleerlingen.

Locking workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Locking workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error