Maskers maken workshop

Maskers maken workshop

Maskers maken workshopMaskers bestaan al heel lang en zijn door de eeuwen heen voor vele doelen bereikt. In deze Maskers maken workshop kijken we naar versierde de gezichten van de jagers uit de steentijd, van Egyptische mummies en Griekse acteurs tot de acteurs van nu. Overal ter wereld worden nu ook nog maskers gedragen tijdens festivals. Wij reizen naar alle hoeken van de aardbol en maken de prachtigste maskers. Wat dacht je van een Afrikaans masker met raffia, ribkarton en stukjes hout? Of een felgekleurd Thais theater masker vol glitter en juwelen? Ook zin om eens een lekker griezelig masker in elkaar te zetten? Jij kunt na al onze lessen gewoon kiezen welk gezicht je wil opzetten. Tot ziens!

Maskers maken workshop Inhoud

Eerst zullen er diverse mogelijkheden behandeld worden. De deelnemers leren al het materiaal kennen en krijgen voorbeelden te zien. Vervolgens zal er worden gestart met het bedenken en uitwerken van een ontwerp. Nadat deze helder is en er gekozen is welke technieken de deelnemer wil gaan gebruiken kan het echte werk beginnen. Vanwege de vele kleuren en vormen bepaalt de deelnemer dus zelf welk eindresultaat behaald wordt.

Maskers maken leerdoelen

– zelfstandig met diverse materialen en technieken omgaan
– leren omgaan met het ruimtelijke aspect van materiaal
– ontwerpen
– doelgericht voorwerpen maken
– thema’s en een personage door middel van kleur en vorm te verbeelden

School projecten

Naast de Maskers maken workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error