Nieuws uitzending live

Nieuws uitzending live

Nieuws uitzending liveMaak en bedenk een eigen nieuwsuitzending samen met je klasgenoten tijdens de activiteit Nieuws uitzending live. Het nieuws is iets van zelf sprekend wat ons elke dag overkomt. Maar wat als je het nieuws nu eens zelf zou kunnen maken? Wat zou jij behandelen? Jullie bedenken zelf onderwerpen, maken een script en zoeken beeldmateriaal. Als de voorbereiding staat wordt er begonnen met het opnemen van jullie eigen nieuwsuitzending.
Deze activiteit kan natuurlijk afgesloten worden met een presentatie van de nieuwsuitzending of zelfs met een echte live uitzending op het schoolkanaal.

Nieuws uitzending live leerdoelen

De deelnemers leren:
– Een nieuwsitem bedenken
– Een script schrijven
– Een nieuwsuitzending inspreken

School projecten

Naast de activiteit Nieuws uitzending live bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error