School activiteiten

School Activiteiten en Workshops

school activiteiten en workshopsWelkom op de site van Kunstgras Events. Hier vindt u de leukste school activiteiten, workshops en schoolprojecten voor uw basisschool. We hebben de school activiteiten duidelijk voor u in categorieën verdeelt. Als u een workshopdag of schoolproject wilt organiseren neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Wij vinden alle school activiteiten natuurlijk leuk, enkele aanraders van onze vaste klanten zijn Djembe, Graffiti en Boetseer je klasgenoot. De hardlopers onder de schoolprojecten zijn ons Hip Hop project en We’ve Got Talent. Mocht u zelf een idee voor een school project of school activiteit hebben, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Cultuurkaart acceptant

CJP CultuurkaartKunstgras Events is CJP Cultuurkaart- acceptant. Zodra u de offerte van Kunstgras Events heeft goedgekeurd zult u een factuur ontvangen. Aan de hand van het factuur nummer maken wij een weborder aanmaken op de site van de Cultuurkaart. U kunt er voor kiezen het gehele of een deel van het bedrag met de Cultuurkaart gelden te betalen. Als u met het Cultuurkaartbudget van uw school wilt betalen hebben wij het nummer van de budgethouder nodig.
Na het aanmaken van een weborder krijgt de budgethouder van uw school bericht dat er een weborder klaar staat. Deze docent moet de weborder vervolgens goedkeuren. Als de weborder is goedgekeurd, komt deze aan het eind van de week bij CJP terecht. CJP controleert de order en maakt vervolgens het bedrag over naar de rekening van Kunstgras Events.

Sportdagen en uitjes

Gave sportdagen en uitjes op uw school, het sportveld of lekker op het strand. Kunstgras Events heeft het allemaal. Wat denkt u van onze reguliere Sportdag of de leuke thema sportdagen zoals de Zeskamp, Expeditie Robinson, de Highlandgames of de Blindgames waarbij je ervaart hoe het is om blind of visueel beperkt te zijn tijdens het sporten.

School activiteiten op uw school

Alle school activiteiten en worshops worden op uw school verzorgt. De prijzen die u op onze site vind zijn inclusief btw., reiskosten, materiaalkosten en docent/ instructeur, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of wilt een school activiteit boeken neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 020-4635850 of vul het contactformulier hieronder in.

Ik heb een vraag