Slackline workshop

Slackline workshop

Slackline workshopDoe mee met deze te gekke Slackline workshop voor basisscholen. Slacklinen is begonnen in Yosemite Valley in Amerika waar klimmers op hun vrije dag ‘bandschlinges’ (platte touwen) die je normaal gebruikt bij het klimmen, vast maakte tussen bomen. Deze bandschlinges rekken zodat de kracht bij een val van een klimmer goed geabsorbeerd wordt. Door de dynamiek van dit band was het lopen over de lijn een hele andere ervaring dan het lopen over een stalen koord. Omdat de Slackline veert kan je er leuke trucs mee doen.
De Slackline is een strak gespannen band van zo’n 2,5 tot 5 cm breed waarop je kunt balanceren en omdat deze veert kun je er leuke trucs op doen. Iedereen kan het doen want de Slackline hangt dicht bij de grond maar let op balans, coördinatie en concentratie zijn erg belangrijk.

Er zijn verschillende vormen van slacklinen zoals Urbanlining, Tricklining en Freestyling.

Slackline workshop inhoud

De docent zorgt voor uitdagende opdrachten, afwisselende oefenvormen en geschikt lesmateriaal. Deelnemers van elk niveau kunnen meedoen waardoor de les toegankelijk is voor iedereen. Na de basistechnieken is er de mogelijkheid om zelf technieken te bedenken en uit te voeren. Slackline is een combinatie van balanceren en coördinatie, maar vooral concentratie en geduld.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error