Streetdance workshop

Streetdance workshop 

Streetdance workshop Tijdens deze Streetdance workshop voor basisscholen dansen we zoals op de tv. Hip, cool, net of je in een videoclip meedoet. En dat zou gaaf zijn. Als je nu goed oefent kun je daarna misschien wel een keer een videoclip opnemen. En dan weet jij vast hoe het moet! Dus, kun je dansen, ben je lenig, of wil je dit juist leren, dan is dit de workshop voor jou.

Streetdance workshop inhoud

De dansdocent zorgt voor uitdagende muziek en afwisselende oefenvormen. De kinderen leren maathouden, tellen, ontwikkelen een ritmegevoel en krijgen een aantal basispassen aangeleerd. Des gewenst kan er naar een eindpresentatie worden toegewerkt. De presentatie kan dan gegeven worden aan andere leerlingen of ouders.

Streetdance workshop leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de Streetdance workshop bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*