Tricks workshop

Tricks workshop

tricks workshopDe Tricks workshop is een nieuwe verzamelnaam voor van alles dat met circus te maken heeft. Een onderdeel ballonvouwen, slacklinen en een eenwieler uitproberen.  Maar ook leren jongleren, met twee, drie of misschien wel 4 ballen en een aantal vette goocheltrucs mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo zit er voor iedereen wat in waar hij of zij in kan excelleren en is plezier verzekerd! De Tricks workshop kan zowel binnen als buiten worden verzorgt indien het weer het toe laat.

Tricks workshop Inhoud

Onder leiding van onze enthousiaste instructeurs zullen de deelnemers op een leuke en speelse manier worden uitgedaagd. Plezier staat voorop en u zult verstelt staan over het eindresultaat. De onderstaande prijs is inclusief docent, reiskosten, btw. en alle materialen.

School projecten

Wij bieden diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error