Workshop Batik maken

Workshop Batik maken

Workshop Batik makenDeelnemers maken een eigen Batik werkstuk tijdens deze leuke workshop Batik maken. De workshop is zeer geschikt als invulling voor uw Cultuur, Project, CKV of CJP dag op uw school. Batik is een al meer dan 200 jaar oude kunstvorm en komt oorspronkelijk uit Java, Indonesië. Na een korte introductie door onze docent beginnen de deelnemers met het maken van een eigen ontwerp. Het ontwerp wordt overgenomen op doek waar de lijnen worden opgezet met waterafstotende “was”. Wanneer zij het ontwerp hebben getekend wordt de “was” weer verwijderd. Daarna worden de verschillende vlakken ingekleurd waardoor er een mooi kleurrijk kunstwerk ontstaat

Workshop Batik maken leerdoelen

– zelfstandig met diverse materialen en technieken omgaan
– ontwerpen
– doelgericht voorwerpen maken
– thema’s en een personage door middel van kleur en vorm te verbeelden

School projecten

Workshop Batik makenNaast de workshop Batik maken bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 7 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*