Workshop Creatief teamwork

Workshop Creatief teamwork

Workshop Creatief teamworkGoed voor de groepsvorming in de klas is deze leuke workshop Creatief Teamwork . Zoals in het voorbeeld hiernaast is het mogelijk om met 6 tot wel 30 personen aan een en hetzelfde kunstwerk te werken.  Na een korte introductie kan de groep een eigen thema kiezen en gaat elke deelnemer werken op zijn of haar eigen paneeltje. Aan het einde van de workshop worden deze bij elkaar gevoegd en ontstaat er een groot kunstwerk. Een leuke creatieve workshop waarbij de deelnemers als groep te werk gaan en waarbij u eventueel een eigen thema kunt aandragen.

De workshop Creatief teamwork is erg leuk tijdens uw cultuurdag, CKV dag of school workshopdag.

School projecten

Naast de workshop Creatief teamwork bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*