Workshop dag organiseren

Workshop dag organiseren

workshop dagStaat u op het punt om een workshop dag te organiseren? Kunstgras Events heeft een groot aanbod van workshops op cultureel en sportief gebied, denk hierbij aan Muziek: Be a DJ, Beatboxen en Musical. Dans: Bollywood en Dansexpressie. Creatief: Batik maken. Theater: Drama en Circus. Aan de hand van het aantal workshops dat u wilt inplannen of het budget dat u heeft kunnen wij u een voorstel doen. U kunt natuurlijk ook geheel zelf uw workshop dag samenstellen. Een andere mogelijkheid zijn onze schoolprojecten, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle schoolprojecten of workshop dagen kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag. Mocht u binnen uw school een thema week hebben kunnen wij dit in de workshop dag laten terugkomen.

De workshop dag moet vooral een leuke dag voor de leerlingen worden waarin ze kennis maken met nieuwe activiteiten waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Het mooie van een samenwerking met Kunstgras Events is dat u er weinig aan hoeft te organiseren.

Cultuurkaart acceptant hoe werkt dit?

workshop dagKunstgras Events is CJP Cultuurkaart- acceptant. Zodra u de offerte van Kunstgras Events heeft goedgekeurd zult u een factuur ontvangen. Aan de hand van het factuur nummer maken wij een weborder aanmaken op de site van de Cultuurkaart. U kunt er voor kiezen het gehele of een deel van het bedrag met de Cultuurkaart gelden te betalen. Als u met het Cultuurkaartbudget van uw school wilt betalen hebben wij het nummer van de budgethouder nodig.
Na het aanmaken van een weborder krijgt de budgethouder van uw school bericht dat er een weborder klaar staat. Deze docent moet de weborder vervolgens goedkeuren. Als de weborder is goedgekeurd, komt deze aan het eind van de week bij CJP terecht. CJP controleert de order en maakt vervolgens het bedrag over naar de rekening van Kunstgras.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 020-4635850 of vul het contactformulier hieronder in. Wij helpen u graag.

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*