Workshop Fotostrip maken

Workshop Fotostrip maken

Workshop Fotostrip makenSpeel zelf in je eigen stripverhaal tijdens de workshop Fotostrip maken voor basisscholen. In deze workshop zal er aandacht worden besteed aan verhalen schrijven, mimiek, digitale fotografie en stripverhalen maken. Al deze ingrediënten worden samengevoegd tot je eigen fotostripverhaal.

Workshop Fotostrip maken inhoud

In groepsverband leren de deelnemers hun fotostrip tot stand brengen. Tijdens de brainstormsessie maken ze een kort verhaal, zetten ze de personages uiteen en maken ze door middel van een storyboard een plan voor het aantal foto’s dat nodig is. In de uitvoerende fase bekleden alle deelnemers een rol in hun eigen strip. In de slotfase wordt beeld en tekst in een computerprogramma samengevoegd tot een stripverhaal.

Workshop Fotostrip maken leerdoelen

De deelnemers leren:
– Een verhaal bedenken
– Personages uitwerken
– Een personage uit te beelden in houding en mimiek
– Foto’s maken
– In een computerprogramma foto’s in de juiste volgorde zetten en tekstwolkjes toevoegen tot een logisch stripverhaal met een verrassend einde.

School projecten

Naast de workshop Fotostrip maken bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error