Workshop Graffiti

Workshop Graffiti

Workshop GraffitiTijdens deze workshop Graffiti voor basisscholen duiken de deelnemers in de onbekende wereld van graffiti en straatkunst. De workshop Graffiti start met een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen.  Deelnemers krijgen tools aangereikt voor het ontwerpen van letters, het maken van sjablonen, het omgaan met spuitbussen ze en maken uiteindelijk hun eigen graffitikunstwerk.

Workshop Graffiti Inhoud

De deelnemers gaan in eerste instantie aan de slag met voorbeelden van graffiti en straatkunst om zo inspiratie op te doen voor hun eigen ontwerp. Ze kunnen daarna individueel aan de slag of zich samen inzetten voor het maken van één groot graffitikunstwerk. Tevens krijgen ze les in spuittechnieken, kleurgebruik, het maken van sjablonen. Speciale aandacht gaat uit naar het ontwerpen van letters. Dit vormt namelijk de kern van de graffitikunst.

Workshop Graffiti Leerdoelen

– het ontwerpen van letters
– verschillende spuit-technieken
– kleur en vorm samenvoegen tot één graffitikunstwerk
– samenwerken

School projecten

Naast de workshop Graffiti bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 8 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 225,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 196,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error