Workshop Green Screen

Workshop Green Screen

Workshop Green ScreenMaak een eigen film met special effects tijdens deze stoere workshop Green Screen. Kinderen rennen door muren, springen van daken of kruipen uit de grond. De docent geeft aan de hand van filmpjes uitleg over het maken van special effects. Vervolgens gaan de kinderen repeteren om een echte stuntman ( of vrouw) te worden. We beginnen met het uitleggen van de theorie (film scenes, takes, greescreen etc). Aan de hand van filmpjes of de software zelf laten we zien hoe special effects worden gemaakt. Dan leggen we het effect uit welke de kinderen gaan spelen en opnemen. We gaan oefenen in het vallen. Tot slot gaan we de effecten opnemen. Ieder kind krijgt zijn eigen filmpje. De kinderen verzorgen zelf de regie en de camera.

Workshop Green Screen inhoud

In groepsverband leren de deelnemers een eigen videoclip tot stand te brengen. Tijdens de brainstormsessie maken word ter een nummer gekozen en een muziekanalyse gemaakt zetten ze de personages uiteen en maken ze door middel van een storyboard een plan en tijdsplanning. In de uitvoerende fase bekleden alle deelnemers een rol, regisseur, acteur of cameraman. In de slotfase wordt de film gemonteerd en waar nodig bewerkt.

Workshop Green Screen leerdoelen

De deelnemers leren:
– Een script bedenken
– Personages uitwerken
– Een personage uit te beelden in houding en mimiek
– Eindresultaat bewerken

School projecten

Naast de workshop Green Screen bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 350,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 300,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*