Workshop Kleuterdans

Workshop KleuterdansWorkshop Kleuterdans

Tijdens de workshop Kleuterdans voor basisscholen leren de kinderen spelenderwijs dansen. Er wordt gebruik gemaakt van muziek die goed aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Kinderen hebben een natuurlijke drang tot bewegen en dat wordt tijdens deze lessen extra gestimuleerd. Begin jij ook meteen te dansen als je muziek hoort? Of maak je zelf al dansjes op K3 en zo… Wij in ieder geval wel! Dus als jij het ook leuk vindt, doe dan met ons mee! Wij dansen ons een slag in de rondte. Aerobics, echte danspassen, van alles! En na deze workshop ken jij een echte hippe dans op één van de nieuwste hits!

Workshop Kleuterdans inhoud

De dansdocent zorgt hierbij voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. De kinderen leren maathouden, tellen, ontwikkelen een ritmegevoel en krijgen een aantal basispassen aangeleerd. Het is mogelijk om de workshop of workshop dag af te sluiten met een presentatie die ze aan ouders of medeleerlingen kunnen laten zien.

Workshop Kleuterdans leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de workshop Kleuterdans bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error