Workshop Light Graffiti

Workshop Light Graffiti

Workshop Light GraffitiDe workshop Light Graffiti is een schoolactiviteit waarbij deelnemers in de lucht tekenen met licht, terwijl een spiegelreflexcamera met lange sluitertijd dit vastlegt. Tijdens het tekenen zien de deelnemers niet wat ze maken, dit is pas na het nemen van de foto zichtbaar. Door speciale fotografietechnieken te gebruiken ontstaat er een verrassend ‘lichtkunstwerk’! De docent zal een korte uitleg geven en voorbeelden laten zien. Dan gaan de deelnemers snel zelf aan de slag. Het resultaat is direct te zien en kan weer als inspiratie voor de volgende foto gebruikt worden. Deelnemers leren verschillende belichtingstechnieken, werken in groepsverband en leren hun creativiteit en fantasie te gebruiken.

Workshop Light Graffiti leerdoelen:

– Basistechnieken van het fotograferen
– Om te gaan met creativiteit
– Kennis toe te passen in de praktijk
– Een verhaal te vertellen d.m.v. een foto

School projecten

Naast de workshop Light Graffiti bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*