Workshop Mozaiek

Workshop Mozaiek

Workshop MozaiekDeelnemers maken kennis met de eeuwenoude techniek van het Mozaïeken tijdens deze leuke workshop Mozaiek. Er wordt gewerkt met mozaïeksteentjes, er worden tegels gesneden en gebruik gemaakt van een kniptang. Ze leren waar je op moet letten als je een patroon gaat ontwerpen, hoe je de kleuren het beste kunt laten uitkomen in je patroon en hoe de richting en het voegmiddel het patroon en het resultaat behaald. Na deze korte informatie gaan ze zelf aan de slag met het namaken van een patroon of natuurlijk helemaal zelf een ontwerp verzinnen. Er wordt afgesloten met het lijmen en voegen van het kunstwerk.

Workshop Mozaiek Inhoud

Tijdens de workshop Mozaiek leren de deelnemers naar bestaande mozaïeken te kijken en er een eigen smaak voor te ontwikkelen. Ze krijgen een aantal technieken te horen om de steentjes goed te lijmen, ze leren voegen en omgaan met het gereedschap. Ze ontwikkelen een eigen werkwijze en smaak en verwerken deze kennis in hun eigen mozaïekwerk. Hierbij worden ze zo begeleid dat ze hun mogelijkheden leren kennen en daadwerkelijk een keuze kunnen maken en verdiepend te werk gaan vanuit de al aanwezige kennis.

Workshop Mozaiek Leerdoelen

– zelfstandig met diverse materialen en technieken omgaan
– ontwerpen
– leren omgaan met het ruimtelijke en kleurrijke aspect van materiaal
– doelgericht voorwerpen maken

School projecten

Naast de workshop Mozaiek bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.niet meer aan. Wij

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Deze workshop bieden wij helaas niet meer aan, wij helpen u graag verder met een van onze andere workshop of schoolprojecten.

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*