Workshop Musicaldans

Workshop Musicaldans

Workshop MusicaldansTegenwoordig zijn musicals helemaal hot, Shrek en Joseph zijn hier voorbeelden van. Tijdens deze workshop Musicaldans voor het basisonderwijs wordt aandacht besteed aan zowel de dans als de theater kant. Samen met de dansdocent wordt er desgewenst gewerkt aan een fantastische eindpresentatie.

Workshop Musicaldans inhoud

De dansdocent neemt uitdagende muziek mee en zorgt voor afwisselende oefenstof. Maathouden, tellen en het ontwikkelen een ritmegevoel zijn speerpunten in deze workshop Musicaldans. Natuurlijk worden er een aantal basispassen aangeleerd.

Workshop Musicaldans leerdoelen

– improviseren vanuit een beweging- en/of thematisch gerichte opdracht
– gebruik te maken van de danselementen ruimte, tijd en kracht
– creatieve en expressieve mogelijkheden van het lichaam te gebruiken
– op de maat te bewegen en zelf dansen te ontwerpen

School projecten

Naast de workshop Musicaldans bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 170,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 137,50 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error