Workshop Rap clip maken

Workshop Rap clip maken

Workshop Rap clip makenMaak tijdens deze te gekke Workshop Rap clip maken, samen met je klasgenoten, een geweldige Rap clip. Voordat de clip kan worden opgenomen moeten jullie eerst een eigen rap bedenken en schrijven. Na het bedenken van de choreografie en het eigen maken van de tekst kan de rap clip worden opgenomen. Extra leuk is het om te werken met een thema zoals bij een projectweek of workshopdag.

Workshop Rap clip maken inhoud

In groepsverband leren de deelnemers een eigen videoclip tot stand te brengen. Tijdens de brainstormsessie word er een nummer gekozen en een muziekanalyse gemaakt, zetten ze de personages uiteen en maken ze door middel van een storyboard een plan en tijdsplanning. In de uitvoerende fase bekleden alle deelnemers een rol als rapper, regisseur of acteur. In de slotfase wordt de film zelf gemonteerd en waar nodig bewerkt.

Workshop Rap clip maken leerdoelen

Workshop Rap clip makenDe deelnemers leren:
– Een rap bedenken
– Personages uitwerken
– Een personage uit te beelden in houding en mimiek
– Eindresultaat bewerken

School projecten

Naast de Workshop Rap clip maken bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*