Workshop Schilderen in het donker

Workshop Schilderen in het donker

Workshop Schilderen in het donkerDe workshop Schilderen in het Donker is een leuke Creatieve Workshop waarbij u een eigen schilderij of een Teamwork maakt met de klas op school. De deelnemers starten de workshop schilderen in het donker met het bedenken en schetsen van een ontwerp waarna u aan de slag gaat met gewone en Glow in The Dark verf. Door het gebruik van deze verf ligt u kunstwerk mooi op in de schemering. Om het spannend te maken wordt er gewerkt in een verduisterde ruimte waar uw werk ook al direct goed zichtbaar wordt.
Als school zorgt u voor een ruimte die goed verduisterd is. Er zijn wel lichten nodig om de workshop te starten en te eindigen.

School projecten

Naast de workshop Schilderen in het donker bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 8 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 225,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 196,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error