Workshop Totempaal maken

Workshop Totempaal maken

Workshop Totempaal makenMaak uw eigen Totempaal tijdens deze te gekke workshop Totempaal maken. Deze workshop is ideaal als teambuilding met klasgenoten tijdens uw bedrijfsuitje, workshopdag of cultuurdag. Deze houten standbeelden werden door sommige indianenstammen gemaakt. De indianen beschouwen de Totempaal als een heiligdom en werd vaak in bonte kleuren geschilderd. U werkt in 2 tallen aan een blok hout dat u bewerkt, na het ontwerp bedacht te hebben, met beitels en een hamer. Mocht u tijd over hebben kunt u uw blok beschilderen. Omdat het veel tijd kost het hout te bewerken duurt deze workshop ongeveer 3 uur. De houten blokken worden, aan het einde van de workshop, op elkaar gestapeld waardoor er een Totempaal ontstaat.

School projecten

Naast de workshop Totempaal maken bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 8 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 225,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 196,00 per workshop

Offerte op maat aanvragen scholen

*
*
*
*
*