Workshop Video clip maken

Workshop Video clip maken

Workshop Video clip makenHeb jij altijd al in een eigen videoclip willen spelen of dansen? Dan is deze workshop video clip maken jouw kans! Samen met de andere deelnemers wordt er een clip en nummer gekozen dat uitgewerkt gaat worden. Dansen, acteren en uiteraard monteren, alles komt er bij kijken!

Workshop Video clip maken inhoud

In groepsverband leren de deelnemers een eigen videoclip tot stand te brengen. Tijdens de brainstormsessie maken word ter een nummer gekozen en een muziekanalyse gemaakt zetten ze de personages uiteen en maken ze door middel van een storyboard een plan en tijdsplanning. In de uitvoerende fase bekleden alle deelnemers een rol als regisseur, fotograaf of acteur. In de slotfase wordt de film zelf gemonteerd en waar nodig bewerkt.

Workshop Video clip maken leerdoelen

De deelnemers leren:
– Een verhaal bedenken
– personages uitwerken
– een personage uit te beelden in houding en mimiek
– eindresultaat bewerken

School projecten

Naast de workshop Video clip maken bieden wij diverse school projecten die wij voor elke groep eventueel op maat kunnen maken. De projecten zijn, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle school projecten kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van de dag of de week.

KunstgrasPO is onderdeel van Kunstgras Events, neem gerust een kijkje op onze site. Heeft u vragen of wilt een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 020-4635850 of via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Prijs:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
1 workshop van 1,5 uur: € 200,00 per workshop
2 aansluitende workshops van 1,5 uur: € 171,00 per workshop
Fout: kon data uit Recras niet verwerken. De foutmelding was: Syntax error